Välkommen till Legalis Inkasso

Vi är en inkassobyrå där du inte försvinner bland andra kunder. Anlita oss så får du en aktiv och lösningsorienterad partner med lång erfarenhet av att skapa goda relationer. När du anlitar Legalis Inkasso kan du känna dig säker på att inte äventyra kundrelationen men ändå få betalt. Självklart har vi alla tillstånd som krävs för verksamheten och står under Integritetsskyddsmyndighetens tillsyn.

Sileo Kapital ingår i Norska B2Holding ASA, med ca 2 400 anställda.

Gruppen har verksamheter i 22 europeiska länder: Bosnien- Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland,

Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Montenegro, Norge, Polen, Rumänien, Serbien, Slovenien, Spanien och Sverige, Tjeckien, Ungern.

Gruppen har även kontor i Luxemburg, Nederländerna och Österrike

Hos oss minskar du kreditförlusterna men behåller kundrelationerna.

Vi är inkassoföretaget där du inte försvinner bland alla andra kunder.

Hos oss får kunden en nystart och slutför köpet.

Legalis är ett annorlunda inkassoföretag. Lite vänligare, lite lättare att ha med att göra.

Vi finns här för att hjälpa dig och dina affärer

Vi har stor erfarenhet av ärenden där en konsument är slutkund. Eftersom det är vår specialitet har vi arbetat fram effektiva processer som gör att du får betalt, så snabbt som möjligt, men ändå behåller dina goda kundrelationer. Tillsammans med dig gör vi en lösning som passar din kravbild. Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal.

Medarbetarna är vår starkaste resurs

Det är deras entusiasm och kompetens som gjuter liv i våra smarta modeller och processer. Vi är väldigt stolta för de vill vara del av vårt gäng och vi är övertygade om att du också kommer vara glad över det, för deras arbete kommer hjälpa din affär.

Start typing and press Enter to search