Legalis Inkasso

Hos oss är varje kund unik och du behandlas därefter. Vår kärnverksamhet består i att hjälpa kunder till rätta med deras privatekonomi genom att anpassa återbetalningen av deras skulder utefter deras individuella förutsättningar. För oss är det viktigt att ha en positiv och tillmötesgående attityd till våra kunder och vi prioriterar alltid frivilliga lösningar framför rättsliga åtgärder.

Genom detta kan du känna dig trygg att inte äventyra kundrelationer när du anlitar Legalis Inkasso samtidigt som att du får betalt.

Legalis Inkasso ingår i Norska B2 Impact ASA, med ca 2 400 anställda.

Gruppen har verksamheter i 22 europeiska länder: Bosnien- Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland,

Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Montenegro, Norge, Polen, Rumänien, Serbien, Slovenien, Spanien och Sverige, Tjeckien, Ungern.

Gruppen har även kontor i Luxemburg, Nederländerna och Österrike

Hos oss minskar du kreditförlusterna men behåller kundrelationerna.

Vi är inkassoföretaget där du inte försvinner bland alla andra kunder.

Hos oss får kunden en nystart och slutför köpet.

Legalis är ett annorlunda inkassoföretag. Lite vänligare, lite lättare att ha med att göra.

Vi finns här för att hjälpa dig och dina affärer

Vi har stor erfarenhet av ärenden där en konsument är slutkund. Eftersom det är vår specialitet har vi arbetat fram effektiva processer som gör att du får betalt, så snabbt som möjligt, men ändå behåller dina goda kundrelationer. Tillsammans med dig gör vi en lösning som passar din kravbild. Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal.

Medarbetarna är vår starkaste resurs

Det är deras entusiasm och kompetens som gjuter liv i våra smarta modeller och processer. Vi är väldigt stolta för de vill vara del av vårt gäng och vi är övertygade om att du också kommer vara glad över det, för deras arbete kommer hjälpa din affär.

Start typing and press Enter to search

Warning: Use of undefined constant v - assumed 'v' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/legalis/public_html/wp-content/themes/jupiter-child/footer.php on line 108
class="hidden" >test